Προπονητές Ακαδημίας

Τα στελέχη και οι Συνεργάτες  που διδάσκουν στην abc  διακρίνονται εκτός από τεχνογνωσία και εμπειρία , με το υψηλότερο βιογραφικό στην Ελλάδα γι αυτές τις ηλικίες.
(Πολυετής πάνω από δεκαπέντε χρόνια – προπονητική διαδρομή στην Α1 Εθνική).
ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ (παίκτες που κατέκτησαν την Ευρωλίγκα ! ).


Σάκης  Αντωνακόπουλος

 • Τεχνικός  Διευθυντής και Ιδρυτής  της abc,  Πατρινός προπονητής - νέας  γενιάς - με επταετή  εμπειρία στην  Α1 Εθνική έχοντας προσφέρει  τις  υπηρεσίες  του με επιτυχία σε Απόλλωνα, ΑΕ Λάρισας, Ολυμπιάδα,  έχοντας  συνεργαστεί με προπονητές διεθνούς και παγκόσμιας  εμβέλειας, αλλά και παίκτες υψηλού  επιπέδου  που τους βοήθησε στην βελτίωση  και  εξέλιξή  τους επίσης.
 • Διακρίσεις – βραβεύσεις:
  Εκτός από τίτλους που έχει κατακτήσει είτε σαν πρώτος προπονητής είτε σαν  βοηθός προπονητή, σε ομαδικό επίπεδο επίσης  σαν μεγαλύτερη διάκριση βίωσε τη συμμετοχή του σε final four Κυπέλλου Ελλάδος όντας στο τεχνικό επιτελείο του Απόλλων Πάτρας το 2003-04 (με αντιπάλους Ολυμπιακό –ΆΡΗ –Περιστέρι).
 • Επίσης σαν Τεχνικός Διευθυντής και προπονητής της abc από το 2009, έχει κατακτήσει  τρία πρωταθλήματα (ένα Παμπαίδων τη σεζόν 2015-16 και δύο mini). Aποτέλεσμα  συστηματικής και εξειδικευμένης  δουλειάς  που πραγματοποιείται στην abc αθλητής της, συμμετείχε σε προπονήσεις και τουρνουά της Εθνικής Παμπαίδων.
  Στα πλαίσια   Σεμιναρίου που πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (ΣΕΠΚ) στο πλαίσιο του All-Star Game της Πάτρας (Μάρτιος 2013), βραβεύτηκε–τιμήθηκε από τον πολύπειρο Διεθνή και Πρόεδρο του ΠΣΑΚ  Λάζαρο Παπαδόπουλο.

Συνεργάτες:

 • Bασίλης Σκέντζος:
  Έχει εργαστεί ως μάνατζερ στον Απόλλωνα Πατρών,επί 17 χρονια στην Α1 και Α2,Ολυμπιάδα Πατρών Α1,επι 3 χρόνια στην  Παναχαική σαν υπεύθυνος όλου του τμήματος μπάσκετ,ακαδημίες και πρώτη ομάδα.
  Σπουδές στην Αμερική και Βελιγράδι ως Φυσιοθεραπευτής – Προπονητής
  Γνωρίζει Αγγλικά , Γιουγκοσλάβικα.
 • Αλέξης Γκότσης:
  Υπεύθυνος φυσικής κατάστασης της abc. Υπεύθυνος γυμναστής στον Απόλλων Πατρών για δεκαεπτά χρόνια γνωρίζοντας μεγάλες επιτυχίες (συμμετοχή σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδος με τον Ολυμπιακό , αλλά και σε final four επίσης .Επίσης έχει εργαστεί στον Εσπερο Α.Ο.Π.Α. με τον ίδιο ρόλο για τέσσερις σεζόν.