Επιτυχίες και Διακρίσεις για την ABC σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο

Οι Επιτυχίες – Διακρίσεις της ABC σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο αποτελούν το φάρο των οικογενειών για να την εμπιστευθούν για τη νέα χρονιά.

Το υψηλό βιογραφικό διδασκόντων στην ABC είναι εχέγγυο για νέες επιτυχίες.

Σε ομαδικό επίπεδο: το Παμπαιδικό τερμάτισε αήττητο στον όμιλό του, το παιδικό αήττητο ως την τελική φάση ( final 6), το mini κατέκτησε τη δεύτερη θέση, και το ανδρικό διεκδίκησε άνοδο στα play off (συμμετείχαν μόνο Παίδες –Έφηβοι)

9th SUMMER BASKETBALL CAMP 2018

Εννιά χρόνια στην κορυφή!!!

Το summer camp που διοργανώνουμε κάθε χρόνο αποτελεί μία ευκαιρία για τα παιδιά που αγαπούν το άθλημα του μπάσκετ να μάθουν τη θεωρία, τη φιλοσοφία και την τεχνική του από τους καλύτερους!
Εξαιρετικά καταρτισμένοι δάσκαλοι και προπονητές με υψηλό βιογραφικό μεταλαμπαδεύουν τη γνώση τους στους μικρούς πρωταθλητές μας.

AHTTHTH H ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ABC !

Αήττητη βαδίζει η παιδική ομάδα της abc στους αγώνες που δίνει στον όμιλό της, μετά την ολοκλήρωση και της πέμπτης αγωνιστικής , έχοντας κερδίσει ήδη υπολογίσιμους αντιπάλους όπως ΝΕΟΙ ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ, ΕΑΠ, ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2014 κ.λ.π, και έτσι ευελπιστεί να κερδίσει την πρώτη θέση του ομίλου της στην πρώτη φάση της διοργάνωσης,που θα της δώσει και ψυχολογικό προβάδισμα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Εξειδίκευση κ' παράδοση στο 8th Summer Basketball Athletic Camp της abc

Με απόλυτη επιτυχία όπως κάθε χρόνο, ολοκληρώθηκε το καλοκαιρινό camp τηs abc.
Για 8η χρονιά, και φέτος τα παιδιά που αναζητούσαν την εξειδίκευση στο Μπάσκετ, εμπιστεύτηκαν το abc camp. Για τέσσερις εβδομάδες - συμμετείχαν πάνω από 150 παιδιά- βίωσαν και αποκόμισαν εκτός από ευχάριστες και χαλαρές στιγμές ξενοιασιάς, εμπειρίες και γνώσεις πάνω στο Μπάσκετ βελτιώνοντας ατέλειες και παίρνοντας κίνητρα.
Αποδεδειγμένα τα παιδιά που μετείχαν εισέπραξαν τις μοναδικές παροχές της abc, που αναμφίβολα θεωρείται από τα κορυφαία Camp στην Ελλάδα.

1η ΘΕΣΗ για την Παιδική Ομάδα της ABC στο τουρνουά Παπαχαραλάμπεια

1η ΘΕΣΗ για την Παιδική Ομάδα της ABC στο τουρνουά Παπαχαραλάμπεια, που διεξήχθη στο κλειστό Ναυπάκτου τις ημερομηνίες 13 και 14 Ιουλίου. Μετείχαν οι ομάδες Προμηθέας Πάτρας, Άλφα 93 (Αγρίνιο), η ABC (Γ.Σ.ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ) και η διοργανώτρια ΠΑΣ Ναυπάκτου.