Παμπαίδες για φίλημα της ABC (Προοδευτική)

Παμπαίδες για φίλημα της ABC (Προοδευτική)

Σούπερ εμφανίσεις στο τουρνουά Παμπαίδων της ΕΣΚΑ-Η πραγματοποιεί η ομάδα ABC (Προοδευτική), η οποία μάλιστα νικώντας στο τελευταίο παιχνίδι την ΕΑΠ, είναι η μοναδική αήττητη και στους δύο ομίλους.

Ο Τεχνικός Διευθυντής της ABC, Σάκης Αντωνακόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Προσπαθούμε όλοι μαζί με τον τρόπο που εμείς ξέρουμεδουλεύοντας καθημερινά στο γήπεδο. Είναι επιλογή μας και αυτή επιβραβεύεται με τα αποτελέσματα. Η εξειδικευμένη δουλειά που γίνεται επαληθεύεται συνεχώς, αθόρυβα και χωρίς διαφημιστικούς διθυράμβους.

Ανεβάζοντας τον πήχη και τις προσδοκίες με αυτή την επιτυχία, θα τηρήσουμε με ευλάβεια το πλάνο μας και όσοι γονείς εμπιστεύονται την ABC για την εξέλιξη των παιδιών τους είναι σίγουροι, ότι εμείς έμπρακτα πορευόμαστε και στις επιτυχίες, με τα δικά μας παιδιά».

Όπως αναφέρει ο σύλλογος, τα παιδιά που εμπιστεύονται την ABC, εισπράττουν εκτός από την πολυτέλεια του ιδιωτικού γυμναστηρίου SportingHouse και την ευκαιρία, να προπονούνται από προπονητές με το υψηλότερο βιογραφικό στην Ελλάδα γι’ αυτές  τις ηλικίες (Σκέντζος Βασίλης, 19 χρόνια στην Α1 Εθνική, Γκότσης Αλέξης, 17 στην Α1 Εθνική, Αντωνακόπουλος Σάκης, 7 στην Α1 Εθνική).

Γιάννης Ασκούνης