Εξειδίκευση κ' παράδοση στο 8th Summer Basketball Athletic Camp της abc

ABC Basket

Με απόλυτη επιτυχία όπως κάθε χρόνο, ολοκληρώθηκε το καλοκαιρινό camp τηs abc.
Για 8η χρονιά, και φέτος τα παιδιά που αναζητούσαν την εξειδίκευση στο Μπάσκετ, εμπιστεύτηκαν το abc camp. Για τέσσερις εβδομάδες - συμμετείχαν πάνω από 150 παιδιά- βίωσαν και αποκόμισαν εκτός από ευχάριστες και χαλαρές στιγμές ξενοιασιάς, εμπειρίες και γνώσεις πάνω στο Μπάσκετ βελτιώνοντας ατέλειες και παίρνοντας κίνητρα.
Αποδεδειγμένα τα παιδιά που μετείχαν εισέπραξαν τις μοναδικές παροχές της abc, που αναμφίβολα θεωρείται από τα κορυφαία Camp στην Ελλάδα.

► οι προπονητές που δίδαξαν έχουν πάνω από δέκα πέντε χρόνια εμπειρία στην Α1 Εθνική (Σάκης Αντωνακόπουλος, Βασίλης Σκέντζος, Αλέξης Γκότσης).

► ξεχωριστά αντικείμενα διδασκαλίας κάθε Εβδομάδα.

► ατομικό dvd για κάθε παιδί με ενδεικτική εικόνα βελτίωσής του μετά από την εβδομάδα του Shooting camp.

► εξειδικευμένο πρόγραμμα βελτίωση φυσικής κατάστασης, ανάλογα τις ατέλειες και ανάγκες κάθε παιδιού.

► Νικητές που προέκυψαν από συναγωνιστικά παιχνίδια καρπώθηκαν μοναδικά δώρα για τα δεδομένα της εποχής (smart watch, δωροεπιταγές κ.ά.), εκτός από το πλούσιο αθλητικό υλικό που παρέλαβαν όλα τα παιδιά.

► Δύο παιδιά που ακολούθησαν ανελλιπώς το πρόγραμμα, (για τα μεγαλύτερα παιδιά της abc διαρκεί 7-8 εβδομάδες) o Aργυρόπουλος Δημήτρης και ο Γαρώνης Αντώνης μετέβησαν σε camp στη Βοστώνη για δέκα ημέρες.

Τα παιδιά πλέον ξέρουν γιατί εμπιστεύονται το abc camp.

 

ABC Basket 2017