Η πιο μπασκετική ακαδημία της Πάτρας

Η πιο μπασκετική ακαδημία της Πάτρας

Τα παιδιά εκτός  από τις πλούσιες παροχές που καρπούνται όλο το χρόνο – εξειδικευμένη προπόνηση / προνόμια κ.λ.π. , για τους ακόλουθους  λόγους  αισθάνονται τυχερά :

► Προπονούνται  με προπονητές με το υψηλότερο βιογραφικό στην Ελλάδα για αυτές τις ηλικίες

► έχουν παραστάσεις και έχουν διδαχτεί από προπονητές Πανευρωπαικής Φήμης και όχι μόνο, όπως από τον σημερινό προπονητή του Ολυμπιακού Γιάννη Σφαιρόπουλο, τον προπονητή του ΠΑΟΚ Σούλη Μαρκόπουλο, όπως και για έξι συνεχόμενες χρονιές από τον πολύπειρο Θανάση Παπαχατζή με πλούσια καριέρα και επιτυχίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

► Ευκαιρία για συμμετοχή των Αθλητών της abc , στα πιο φημισμένα στην Ελλάδα Καλοκαιρινά Camp που διοργανώνει κάθε χρόνο η abc και τα διακρίνει η εξειδίκευση , και η  ποιότητα  παροχών.

► Στην abc έμπρακτα επαληθεύεται το Δόγμα των ανθρώπων της , ότι προτεραιότητα των Δράσεών της είναι το ΠΑΙΔΙ. Στο Αντρικό τμήμα της ομάδας το στελεχώνουν μόνο παιδιά – αθλητές ηλικίας (14 - 15 -16 ετ.). Τουτέστιν καρπούνται την ευκαιρία για περισσότερες ευκαιρίες αγώνων εισπράττοντας  εμπειρίες  αλλά και παραστάσεις περισσότερες από άλλα παιδιά της ηλικίας τους.