Από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ στην ABC…

ολυμπιακός και abc basket

Mε ευχάριστες εκπλήξεις ολοκληρώθηκε και η 2η Εβδομάδα του 7ου Πανελλήνιου Camp της abc. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος παρουσίες αναγνωρισμένης αξίας και φήμης δίνουν το παρόν. Ο βοηθός προπονητής του Γιάννη Σφαιρόπουλου στον Ολυμπιακό, Βαγγέλης Κουτσοκέρας, δίδαξε για τρείς ημέρες.

Εκτός από την προπονητική υποστήριξη που προσέφερε στην έτσι κ αλλιώς υψηλή τεχνογνωσία που διακρίνει την abc, ως αποτέλεσμα εξ’ άλλου και οι διακρίσεις και επιτυχίες που επιτυγχάνονται κάθε χρόνο σε επίπεδο Υποδομών, ο Κος Κουτσοκέρας εκμηστηρεύτηκε και απάντησε σε πολλές ερωτήσεις των μικρών για τη συνεργασία του με τους παγκόσμιας αξίας αθλητές Σπανούλη, Σλούκα, Πρίντεζη, κ.ά.(Ο έμπειρος προπονητής εκτός από πρωτάθλημα που κατέκτησε φέτος με την ομάδα του Ολυμπιακού, συνεχίζοντας για τέταρτη χρονιά φέτος, έχει κατακτήσει επίσης και την ευρωλίγκα πρίν τρία χρόνια ως συνεργάτης του Κου Μπαρτζώκα).

Όλοι οι συμμετέχοντας παρέλαβαν αναμνηστικά διπλώματα αλλά και από ένα dvd όπου καθένας θα βοηθηθεί και θα συγκρίνει την ατομική του εικόνα πρίν τη συμμετοχή του στο camp, με τη σίγουρα βελτιωμένη εικόνα μετά τις πληροφορίες και γνώσεις που πήρε (self model).