1η ΘΕΣΗ για την Παιδική Ομάδα της ABC στο τουρνουά Παπαχαραλάμπεια

1η ΘΕΣΗ για την Παιδική Ομάδα της ABC στο τουρνουά Παπαχαραλάμπεια, που διεξήχθη στο κλειστό Ναυπάκτου τις ημερομηνίες 13 και 14 Ιουλίου. Μετείχαν οι ομάδες Προμηθέας Πάτρας, Άλφα 93 (Αγρίνιο), η ABC (Γ.Σ.ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ) και η διοργανώτρια ΠΑΣ Ναυπάκτου.

Η ABC νίκησε στον τελικό τον ΠΑΣ Ναυπάκτου στην παράταση με σκορ 55 – 52, αλλά το μεγάλο κέρδος για την abc αυτή την περίοδο ήταν η ευχάριστη νότα και εναλλαγή μέσα από το καλοκαιρινό camp που είναι ακόμη σε εξέλιξη, και η συγκεκριμένη ηλικία παιδιών αποκόμισε με τη συμμετοχή της στο εν λόγω τουρνουά. Επίσης δόθηκε η δυνατότητα από το προπονητικό team της ομάδας να δοκιμαστούν και κάποια καινούρια παιδιά που επιθυμούν να ενταχτούν στην ομάδα της ABC.

Όπως τόνισε με έμφαση ο Τεχνικός Διευθυντής Σάκης Αντωνακόπουλος , όταν τα παιδιά μεγαλώνουν και αρχίζουν και κατανοούν πράγματα πάνω στο μπάσκετ, και μπορούν μόνα τους να αποφασίσουν τότε εμπιστεύονται μόνοι τους την abc , αφού οι γονείς δεν διάλεξαν σε μικρότερη ηλικία τον σωστό Δάσκαλο…!

Ποτέ δεν είναι αργά βέβαια αφού στην abc έχουμε την τεχνογνωσία τα παιδιά που έχουν τις προυποθέσεις να τα βοηθήσουμε να παίξουν σε υψηλό επίπεδο και τα υπόλοιπα να χαίρονται το μπάσκετ με τη δυνατότητα να παίζουν πολλούς αγώνες , τους περισσότερους απ’όλα τα παιδιά της ηλικίας τους στην Πάτρα τουλάχιστον.